top of page
Search
bcimedia

Τραμπ: Ψέματα ότι η Ρωσία πλήρωνε Ταλιμπάν για να σκοτώνουν Αμερικανούς στο Αφγανιστάν|BCI GREECE


O πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες, ότι η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών τον ενημέρωσε ότι δεν εντόπισε πως οι αναφορές των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες, ομάδες Ρώσων πλήρωναν τους Ταλιμπάν για να σκοτώνουν Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν, ήταν αξιόπιστες

«Οι υπηρεσίες πληροφοριών μόλις μου ανέφεραν ότι δεν εντόπισαν πως οι πληροφορίες αυτές ήταν αξιόπιστες και για το λόγο αυτό δεν είχαν αναφερθεί σε εμένα ή στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς» ,σύμφωνα με την ανάρτηση του προέδρου Τραμπ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Ιουνίου οι New York Times έγραψαν ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν ότι η Ρωσία προσέφερε διακριτικά χρήματα σε μαχητές προσκείμενους στους Ταλιμπάν για να σκοτώνουν Αμερικανούς στρατιώτες ή στρατιώτες των κρατών μελών του NATO στο Αφγανιστάν.

iefimerida.gr

2 views0 comments

Commenti


bottom of page