top of page
Search

Καλαβρύτων: ''Ε, όχι κ. Μητσοτάκη! Οι Έλληνες δεν είμεθα παιδιά των Οθωμανών''


Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,

Μία ομάδα εκ των ευλαβεστάτων Κληρικών μας όλως εκτάκτως μόλις χθές μας επισκέφθηκε και μας μετέφερε την αγωνία ενός πλήθους ευσεβών Ενοριτών τους, πιστών της Εκκλησίας τέκνων, με την παράκληση να Σας την μεταφέρουμε επειγόντως. Ιδού τι μας είπαν:

«Σεβασμιώτατε,

Σείς έχετε και το θάρρος, αλλά και την δυνατότητα να μεταφέρετε μέσω της ιστοσελίδος Σας όχι μόνο την πικρία, αλλά και την οργή, κυριολεκτικώς την αγανάκτηση, μιάς μεγάλης μερίδος όχι μόνον του ιερού Κλήρου, αλλά και του ευσεβούς Λαού της Μητροπόλεώς μας προς τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μητσοτάκην διά την βαρυτάτην προσβολήν της συνειδήσεως των γνησίων Ελλήνων, οι οποίοι και τον θαυμά-ζουν και τον ακολουθούν!!

Ενώ μέχρι προ τινος ο κ. Μητσοτάκης ήταν η Μεγάλη μας Ελπίδα, ότι Αυτός δύναται να επαναφέρει την δύστυχη Πατρίδα μας στην ορθή πλεύση και πορεία της, όλως αιφνιδιαστικά μας απογοήτευσε!

Μας απογοήτευσε, καθώς επί λέξει μας είπαν, με το να ορίσει ως υποψήφιο Ευρωβου-λευτή του Κόμματος της Ν.Δ. τον ασεβέστατο Πανεπιστημιακό Καθηγητή κ. Δημήτριο Καιρίδη! Τον κ. Καιρίφη, ο οποίος με τις απαράδεκτες και εντελώς αχαρακτήριστες Δηλώσεις του α) περί της Όθωμανικής καταγωγής των Ελλήνων....καί β) περί του .........μύθου της Ποντιακής Γενοκτονίας! αποδεικνύεται ΟΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, για να εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό στο Ευρωκοι-νοβούλιο!».

Αυτά, αγαπητέ Κύριε Μητσοτάκη, οϊ κληρικοί μας με πολύ πόνο ψυχής μας είπαν ! Και ακόμη περισσότερα!

Και ημείς διερωτώμεθα: Δεν έχετε αντιληφθή, άραγε, ότι η απόφασή Σας αυτή έχει απογοητεύσει τον πραγματικά Ελληνικό Λαό, δηλ. εμάς τους πιστούς οπαδούς του οράματος της Χριστιανικής -καί όχι της Ισλαμικής, όπως την θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-, της Χριστιανικής, επαναλαμβάνω, Ελλάδος, τους αγωνιστές ή θιασώτες των «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» αγώνων και παλαισμάτων;

Γιατί μας προδίδετε; Γιατί προδίδετε την φήμη του αειμνήστου καί Μεγάλου Ηγέτη της Ελλάδος, του πατρός Σας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ό οποίος και τον Θεόν εσέβετο, και την Μητέρα Εκκλησία ετίμα καί την Πατρίδα υπηρέτησε πιστώς;

Γιατί μας προδίδετε; Δεν έχετε πάρει είδηση, ότι και αυτά τα συντηρητικά δημοσιογραφικά φύλλα Σας μέμφονται και Σας κατακρίνουν; Ιδού π.χ. τι έγραψε μόλις χθές η Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»: «Όταν προ τριετίας, ο Νίκος Φίλης αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μεταξύ άλλων, και στο στρατόπεδο της Ν.Δ., τα στελέχη της οποίας του επιτέθηκαν με σφοδρότητα.

Τώρα, όμως, που αποκαλύπτεται, ότι ένα .....νεοεισερχόμενο στέλεχος στη Ν.Δ., ο Καθηγητής Δημήτριος Καιρίδης, χαρακτηριζει"μύθο" την Ποντιακή Γενοκτονία, όχι μόνο "δεν ανοίγει μύτη", αλλά επιβραβεύεται με τη συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» (βλ. φ. της 15.04.2019, σελ. 07).

Αυτά και άλλα πολλά μας είπαν οι Κληρικοί μας. Δοθείσης αφορμής, ασχοληθήκαμε κι εμείς προσωπικά με το καυτό αυτό θέμα. Δεν Σας αποκρύπτω, αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε, ότι τελικά, δυστυχώς, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ! '

Ολοι οι γνήσιοι Έλληνες, οι αγαπώντες την Ελλάδα μας, έχουν πληγωθή θανάσιμα! Και δια τούτο ευθέως στρέφονται εναντίον Σας! Σεις είσθε ο υπαίτιος όλης αυτής της ψυχικής αναστατώσεως! Δεν λυπάσθε τον τόπον μας! Τουλάχιστον δεν λυπάσθε το Κόμμα Σας;

Επί παραδείγματι πολύν πόνον εδοκιμάσαμε, αναγιγνώ- σκοντες το άρθρον «ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΑΛΤΟ» του κ. Γεωργίου Χαρβαλιά στην Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ιδού μερικές λέξεις, καυτές, πολύ καυτές λέξεις: Οι επισημάνσεις είναι του συντάκτου του άρθρου! «....Έτσι νομίζαμε. Μέχρι που ήρθε ο Κυριάκος. Και έχρισε υποψήφιο Ευρωβουλευτή ένα νούμερο, που έχει πιο ακραίες εθνομηδενιστικές απόψεις και από τον Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ!

Γιατί, προσέξτε: Και ο Φίλης είναι αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά τουλάχιστον παραδέχεται, ότι επρόκειτο για εθνοκάθαρση.....» Καί το άρθρο καταλήγει: «Το ..... παλτό δεν είναι ο Καιρίδης-είναι αυτός που τον επέλεξε...» (βλ. ενθ. ανωτ. σελ. 07).

Επομένως το έγκλημα του Καθηγητού κ. Καιρίδη επιβαρύνει Υμάς, ΜΟΝΟΝ ΥΜΑΣ, αγαπητέ κ. Μητσοτάκη! Τό έγκλημα αυτό έχει δύο πτυχές:

ΠΡΩΤΗ: «Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!!!!!

ΔΕΥΤΕΡΗ: «Μύθος η γενοκτονία των Ποντίων» !!!!!

Αγαπητέ μοι κ. Πρόεδρε,

Η Ελλάδα χάνεται! Η Ελλάδα καταστρέφεται! Η Ελλάδα Ισλαμοποιείται! Κατακτάται χωρίς πόλεμο από τους αλλοεθνείς καί αλλόθρησκους μετανάστες!

Οι Μεγάλες Δυνάμεις, ή τα Μεγάλα Συμφέροντα, έχουν αποφασίσει «πρίν από εμάς για εμάς»! Θέλουν να μας αφανίσουν από τον Χάρτη!

Στην απελπισία μας η Ν.Δ. έως χθές ήταν μια ελπίδα! Ξεχάσαμε, ότι ψηφίσατε την νομιμοποίηση των Ομοφυλοφίλων! Ξεχάσαμε, ότι ελάβατε μέρος στις εκδηλώσεις των Gays! Ξεχάσαμε, την ένοχη σιωπή σας στο ζήτημα της Μακεδονίας! Ξεχάσαμε...ξεχάσαμε...ξεχάσαμε...!!!!

ΑΛΛΑ το έγκλημα με τον κ. Καιρίδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!

Αυτό το λάθος θα είναι η αιτία της πολιτικής καταδίκης Σας στις επόμενες εκλογές! Αυτό όμως θα αποβεί σε βάρος όχι τόσο της Ν.Δ., όσο σε βάρος της Πατρίδος μας!

Μέχρι χθές ήσασταν μία ελπίδα για τους γνήσιους Έλληνες! Γιατί καταστρέφετε την εικόνα Σας; Γιατί ζημειώνετε τό κόμμα Σας; Γιατί καταστρέφετε την Ελλάδα μας;

Κάποιος πολύ γνωστός Δημοσιογράφος, που από τό κανάλι του ΣΚΑΙ σαγηνεύει τους Έλληνες, απορρίφθηκε από υποψήφιος Ευρωβουλευτής!

Ο Καθηγητής κ. Καιρίδης, που δηλητηριάζει τις ψυχές των γνησίων Ελλήνων και πιστών της Εκκλησίας τέκνων, επιλέχθηκε και προβάλλεται!!!!! Τα ΜΜΕ Σας κατακρίνουν!

Ε, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ!

Εξ ονόματος ενός πλήθους Κληρικών και ενός αξιοσέβαστου αριθμού πιστών Ελλήνων και Ορθοδόξων Χριστιανών

Σας ικετεύω: διορθώστε το λάθος Σας!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Με εντιμότητα και αγάπη

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


7 views0 comments
bottom of page